040-2859194 / 040-7879413 receptie@detandartsgeldrop.nl

Mondgezondheid

Een gezond gebit onderhoud je samen

Een gezond gebit is belangrijk. Daarvoor is preventief onderhoud van het gebit en tandvlees nodig, zeker bij kinderen. Een mondhygiëniste is een deskundige op dat gebied. Zij werkt nauw samen met, maar is geen vervanging van de tandarts.
Sinds de opening van onze praktijk hebben we een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels zijn er in onze maatschap 3 tandartsen, 1 mondhygiëniste, 1 preventie-assistente en meerdere tandarts-assistenten werkzaam. U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht, zoals onder andere de periodieke controle, restauraties, wortelkanaalbehandelingen, kroon- en brugwerk, prothetiek en suprastructuren op implantaten. Zo willen we met uw belangstelling en onze deskundigheid voor een gezonde gebit zorgdragen. Een mooi visitekaartje van uw gezicht.

Om u beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, nieuws en nog veel meer. Wilt u meer informatie over onze praktijk of behandelingen, neem gerust contact met ons op!

Wilt u patiënt worden?

Maak een afspraak. Bel 040-2859194, of stuur een bericht

9 + 8 =